Especials

Calendari d'Activitats

 

22 octubre a les 20.00h - Escola Joana Pons 
Reunió de pares curs 2018-19
Comentarem els objectius del curs i els esdeveniments previstos per aquest any. Us hi esperem!

 

19 al 22 novembre - Escola Joana Pons
Setmana de Portes Obertes
Celebrem Santa Cecilia obrint les portes del nostre centre. Vine a visitar-nos! Coneix les instal·lacions, els professors, la nostra oferta educativa... 

 

23 novembre a les 18.00h - Escola Joana Pons
Berenar Musical I
Obrim un cicle de berenars musicals a l'auditori de la nostra escola. Els alumnes que ho desitgin podran tocar davant dels seus companys i acompanyar-ho d'una mica de menjar. Hi ha una millor manera de passar un divendres a la tarda?20 desembre a les 19.00h - Centre Cívic Pere Pruna 
Concert de Nadal
Els alumnes del centre oferiran un concert amb caràcter nadalenc per celebrar les festes i per explotar tot allò que han après durant el primer trimestre del curs. 

 

21 gener a les 20.00h - Gran Teatre del Liceu
Madama Butterfly
Dins del programa Liceu Jove, els alumnes menors de 30 anys podran assistir en una excursió organitzada al Gran Teatre del Liceu i disfrutar d'una de les òperes més emblemàtiques de Puccini. Preu: 30,00€ a Zona 3. 

 

9 febrer a les 9.15h - Gran Teatre del Liceu
Visita Especial Gran Teatre del Liceu
Per aquells alumnes majors de 14 anys interessats en conèixer els racons més secrets del Teatre del Liceu. La visita inclou un recorreguit per l'escenari, els camerinos, la sala d'assajos i altres espais tan especials com la Sastreria o la Sala de Caracterització. T'apuntes? Preu: a determinar segons el nombre d'alumnes enregistrats. 
 

Comparteix aquesta activitat a